• Plan razvoja DNŽ do 2027. godine
  • Dokumentacija plana razvoja
  • Partnersko vijeće plana razvoja
  • Proces vrednovanja plana razvoja
  • Radne skupine plana razvoja
  • Teritorijalna strategija razvoja otoka Dubrovačko-neretvanske županije

19. studenog 2019. godine Županijska skupština Dubrovačko-neretvanske županije temeljem Zakona o regionalnom razvoju Republike Hrvatske donijela je odluku o početku izrade Plana razvoja Dubrovačko-neretvanske županije 2021. - 2027. Plan razvoja srednjoročni je akt strateškog planiranja usklađen sa smjernicama i ciljevima Nacionalne razvojne strategije do 2030. godine. 

Budući Plan razvoja Dubrovačko-neretvanske županije sadržavati će posebne ciljeve povezane s proračunom te predstavlja okvir za oblikovanje mjera, projekata i aktivnosti u provedbenim programima razvoja Dubrovačko-neretvanske županije do 2027. godine. Bit će fokusiran na gospodarski sektor s naglaskom na ključne unutarnje i vanjske rizike budućeg razvoja i strateški pristup smanjenja istih. 

Tijelo zaduženo za izradu Plana razvoja je tim za strateško planiranje izrade i radne skupine iz redova Dubrovačko-neretvanske županije, županijskih institucija i ostalih relevantnih subjekata koji imaju značajnu ulogu u razvoju Županije.

Regionalni koordinator razvoja za Dubrovačko-neretvansku županiju, Javna ustanova Regionalna agencija DUNEA, koordinira proces izrade Plana.

Plan razvoja usvojen je 17. prosinca 2021. godine.

Read More

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.