O nama:

  • Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije - DUNEA, osnovana 2006. godine u Dubrovniku na inicijativu Dubrovačko-neretvanske županije, predstavlja ključnu instituciju u ostvarivanju ravnomjernog i održivog razvoja regije. Temeljna uloga Regionalne agencije DUNEA obuhvaća unapređenje i koordinaciju postojećih razvojnih aktivnosti usklađenih s potrebama regije, nacionalnim smjernicama i zahtjevima Europske unije, kao i planiranje budućnosti gospodarskog razvoja u suradnji sa susjednim regijama.

    DUNEA okuplja 19 zaposlenika specijaliziranih za upravljanje projektima, koordinaciju regionalnog razvoja te razvoj zajedničkih projekata kroz međuregionalnu i prekograničnu suradnju. Uz to, Regionalna agencija DUNEA pruža savjetodavnu i tehničku podršku javnopravnim tijelima, organizira raznovrsne radionice, seminare i događanja te svojim profesionalnim pristupom i angažmanom, doprinosi jačanju konkurentnosti regije i promicanju održivog razvoja kao temelja budućeg napretka Dubrovačko-neretvanske županije.

Zašto DUNEA
Regionalna agencija DUNEA je statusom regionalnoga koordinatora dokazala da ima na raspolaganju sve stručne, tehničke i operativne kapacitete, uz dugogodišnje iskustvo u pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU i drugih izvora, za potrebe pružanja podrške Dubrovačko-neretvanskoj županiji, općinama, gradovima, školama, zdravstvenim institucijama i drugim javnopravnim tijelima za što uspješniju apsorpciju EU sredstava, a kako bi omogućili održiv i ravnomjeran razvoj svih dijelova naše županije.

Opredjelili smo se za procesni sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2008 te sustav upravljanja okolišem prema normi ISO 14001:2004, što predstavlja razinu kvalitete u svim fazama realizacije poslovnih procesa. Visoka razina sustava kvalitete i okoliša osnova je uspješnog poslovanja i razvoja naše tvrtke u budućnosti. Ona je temelj postizanja zadovoljstva klijenata i zaposlenika tvrtke, te ostvarivanje trajnih i kvalitetnih odnosa s domaćim i stranim partnerima.

cro cert iso 9001iqnet certifikat

 

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.