Kulturna ruta Franciscana

franciscanaglavnaprojket

Dubrovačko-neretvanska županija već je napravila velike iskorake u vrednovanju kulturno povijesne baštine, a „Franciscana“ je ipak jedinstvena jer će se ovim projektom razviti jedinstven doživljaj putovanja kroz specifičnu i turbulentnu povijest ovih prostora čiji su aktivni sudionici franjevci.

SEACLEAR 2.0

seaclear2noviprojekt

SeaClear2.0 djeluje kao nastavak projekta SeaClear, a cilj je razviti holistički pristup za rješavanje cjelokupnog ciklusa morskog otpada, sukladno Misiji obnove, zaštite i očuvanja zdravlja naših oceana, mora i voda do 2030 ...

COASTING PLUS

Dolina Neretve

Projekt COASTING PLUS usmjeren je na predstavljanje alata za integrirano upravljanje održivim i odgovornim obalnim turizmom u zemljama Transnacionalnog programa Mediteran pomoću zajedničke metodologije koja je stečena u prethodnom Projektu COASTING.

EUROPE DIRECT DNŽ

EU zastava

Regionalna agencija DUNEA potpisala je sporazum o partnerstvu s predstavništvom Europske komisije kojim postaje partner koji će voditi Europe Direct u razdoblju od 2021. - 2025. 

MARLESS

Otpad s površine mora, plastične boce

Projekt MARLESS iz sektora zaštite okoliša za cilj ima poboljšati uvjete kakvoće morskog okoliša i obalnog područja primjenom održivih i inovativnih tehnologija i rješenja za upravljanje i smanjenje otpada u moru.

TAKE IT SLOW

Pogled na Ston i solanu sa vrha brda

TAKE IT SLOW strateški je bilateralni projekt Hrvatske i Italije osmišljen s ciljem upravljanja i promocije Jadrana kao zelene, pametne, održive, dostupne prekogranične turističke destinacije. 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.