INA raspisala natječaj za sufinanciranje projekata u području zaštite okoliša i prirode za 2024. godinu

inazelenipojas

Već jedanaestu godinu zaredom INA objavljuje natječaj za sufinanciranje ekoloških projekata pod nazivom Inin Zeleni pojas.

INA - industrija nafte, d.d. provodi "Zeleni pojas" - program koji se bavi zaštitom okoliša i prirode, a u čijem je fokusu sufinanciranje projekata i uključivanje lokalne zajednice u aktivnosti poput revitalizacije zelenih površina, čišćenja podmorja, priobalja, jezera i rijeka, pošumljavanja, edukacije o ekologiji, ublažavanja klimatskih promjena i prilagodbe na klimatske promjene te drugih aktivnosti u području zaštite okoliša, prirode i klime.

Program je namjenjen organizacijama civilnog društva, javnim ustanovama, uključujući i obrazovne (škole, vrtići, fakulteti), parkovima prirode i dobrovoljnim vatrogasnim društvima u Hrvatskoj. Odluku o dodjeli sredstava donijet će Povjerenstvo u roku od 10 dana od dana isteka roka za podnošenje ponuda o čemu će podnositelji ponuda biti obaviješteni u roku od 10 dana od dana donošenja odluke.

UKUPNI FOND PROJEKTA je 60.000,00 EUR
POJEDINAČNI MAKSIMALNI IZNOS je 6.000,00 EUR.

Natječaj je otvoren od 21.ožujka do 21.travnja 2024. godine. Akcije moraju biti provedene najkasnije do 30.11.2024. godine.

Sve informacije o natječaju možete pronaći ovdje. Prijavit se možete isljučivo preko ovog online obrazsca. Za sve dodatne informacije, obratite se na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. 

 

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.