Svečano otvoreno 22. izdanje Mediteranskog sajma

medsajam22

Župan Nikola Dobroslavić, ujedno izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, danas je u hotelu Rixos u Dubrovniku svečano otvorio 22. izdanje Mediteranskog sajma. Na otvaranju je, uz ostale suradnike, prisustvovala i ravnateljica Regionalne agencije DUNEA, Melanija Milić.

Župan Nikola Dobroslavić kazao je kako je ovo jedan od susreta zelene i plave Hrvatske.”Mi smo kao županija prepoznati svuda kao turistička, što i jesmo, ali i kao poljoprivredna – sa snažnom poljoprivredom u Neretvanskoj dolini, marikulturom, maslinarstvom, pčelarstvom i brojnim OPG-ovima koji su postigli zavidne uspjehe. Veliki udio naše proizvodnje je upravo ekološka proizvodnja”, izjavio je Dobroslavić te proglasio Sajam otvorenim.

med22sajam

Mediteranski sajam postao je mjesto koje okuplja sve zaljubljenike u zdrav način života, mjesto koje mladim poljoprivrednicima i vlasnicima OPG-ova omogućuje bolji plasman njihovih proizvoda na tržište. Inače, ovogodišnji sajam otvoren je do 16. ožujka.

 

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.