Program transnacionalne suradnje Euro-MED - četvrti poziv na dostavu projektnih prijedloga

 

euromednasl

Program transnacionalne suradnje Euro-MED poziva javne i privatne organizacije sa sjedištem u regijama mediteranskog područja na dostavu prijava u okviru drugog poziva na dostavu projektnih prijedloga.

Poziv se provodi u okviru programskih prioriteta Pametniji i Zeleniji Mediteran i s njima povezanih specifičnih ciljeva te se odnosi isključivo na tematske projekte koji obuhvaćaju slijedeće tipove projekata:

testiranje (engl. test)

prijenos (engl. transfer)

Projekti koji će biti financirani u okviru ovog poziva odnose se na sve 4 programske misije:

Inovativna održiva ekonomija

Prirodna baština

Zelena životna područja

Održivi turizam

Napominjemo kako svaka od navedenih misija ima zaseban opis poslova (eng. Terms of reference). Ukupna financijska alokacija za 4. poziv iznosi 44 milijuna eura (EFRR, IPA + nacionalno sufinanciranje). Svi projektni prijedlozi moraju biti podneseni elektronskim putem pomoću on-line alata za praćenje Euro-MED programa JEMS u razdoblju od 12. ožujka do 12. lipnja 2024. (13:00 sati, srednjoeuropsko vrijeme). Detaljne upute i uvjete vezane uz poziv možete pronaći na  programskoj web stranici, a kako bi bili u mogućnosti izraditi što kvalitetnije projektne prijedloge neophodno je temeljito proučiti Program suradnje i ostale relevantne programske dokumente.

Zajedničko tajništvo Programa će u narednom razdoblju organizirati nekoliko informativnih radionica posvećenih ovom pozivu s ciljem pružanja potpore prijaviteljima. Informacije o radionicama također možete pronaći na programskoj web stranici. Za više informacija o pozivu moguće je kontaktirati predstavnike Nacionalne kontakt točke. Zajedničko tajništvo će na pitanja vezana uz poziv odgovarati isključivo putem alata FAQ dostupnog na web stranici programa.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije održati će info radionice za potencijalne prijavitelje na ovaj poziv, a datumi i lokacije održavanja bit će naknadno objavljeni na web stranicama Ministarstva.

TP vidljivost

 

 

OZNAKE

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.