NE PROPUSTITE 22. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

med sajam

Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva i ove će se godine održati u hotelu Rixos Premium Dubrovnik, od 12. do 16. ožujka 2024. godine.

Tijekom sajma, koji se organizira 22. put, održavat će se konferencije, predavanja i gastronomska događanja popraćena kulturno-zabavnim programom. Ističe se nastup svjetski poznatog gitariste Vlatka Stefanovskog.

Mediteranski sajam postao je mjesto koje okuplja sve zaljubljenike u zdrav način života, mjesto koje mladim poljoprivrednicima i vlasnicima OPG-ova omogućuje bolji plasman njihovih proizvoda na tržište.

-Mediteranski sajam više od 20 godina u nizu okuplja izlagače, stručnjake i entuzijaste kako bi zajedničkim nastojanjima predstavljali ekološke i tradicijske proizvode kao i proizvode iz područja zelenog poduzetništva – navode organizatori sajma koji je u 2022. godini dobio priznanje od Hrvatske poljoprivredne komore te prošle godine od Hrvatske gospodarske komore.

Sve dodatne inforamacije kao i program sajma možete pronaći ovdje kao i na web stranici www.mediteranski-sajam.com, društvenim mrežama Facebook Instagram.

 

 

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.