Objavljen Poziv Vijeća Europe udrugama mladih

young job

U tijeku su prijave za aktivnosti koje će se održati u suradnji s Europskim centrima za mlade u sklopu programa „Mladi za demokraciju“ u zimskom semestru 2025. godine.

Program aktivnosti za 2025. godinu odvijat će se prema prioritetima i programu usmjerenja o kojima je odlučilo Zajedničko vijeće za mlade za razdoblje 2024. – 2027. Sukladno tome, potrebno je dostaviti projektne prijedloge koji spadaju u sljedeće očekivane rezultate:

Revitalizacija pluralističke demokracije

Pristup mladima pravima

Zajednički život u mirnim i uključivim društvima

Rad s mladima

Prihvatljivi prijavitelji su:

Europske/međunarodne nevladine organizacije mladih s partnerima ili ograncima u najmanje 8 europskih zemalja;

Europske formalne ili neformalne mreže organizacija mladih i drugih nevladinih struktura mladih koje okupljaju partnere iz najmanje 8 europskih zemalja; mreže se smatraju prihvatljivima ako njihovi članovi ili podružnice dijele zajedničku svrhu i dugoročne ciljeve, a njihova predanost suradnji jasno nadilazi određeno vrijeme, projekt ili aktivnost;

Podregionalne mreže organizacija mladih i/ili nacionalnih vijeća mladih i struktura uključenih u rad s mladima iz najmanje 5 susjednih zemalja.

Kandidati bi trebali biti uključeni u područja rada s mladima relevantna za politiku za mlade Vijeća Europe i zainteresirani za doprinos radnim prioritetima i načelima područja mladih Vijeća Europe. Prihvatljive aktivnosti su: studijske sesije, dvostruke studijske sesije, simpoziji te posebni projekti. Projektni prijedlozi podnose se do 15. travnja 2024. godine na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

TP vidljivost

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.