Objavljen Natječaj za dodjelu sredstava jedinicama lokalne samouprave za opremanje streetball igrališta

 streetball

Hrvatska Lutrija d.o.o. raspisuje Natječaj za dodjelu sredstava jedinicama lokalne samouprave za opremanje streetball igrališta. 

Pozivaju se sve zainteresirane jedinice lokalne samouprave u Republici Hrvatskoj te Grad Zagreb da podnesu prijavu. Podnositelj podnosi zahtjev za dodjelom sredstava za realizaciju projekta u skladu sa Smjernicama za podnositelje zahtjeva koje su sastavni dio Natječaja.

Svaka jedinica lokalne samouprave može podnijeti jedan zahtjev za dodjelom sredstava. Grad Zagreb može podnijeti jedan zahtjev za svaku gradsku četvrt. 

Hrvatska Lutrija će dodijeliti sredstva za opremanje ukupno do 21 streetball igrališta u Republici Hrvatskoj. Sredstva će se dodijeliti za opremanje jednog streetball igrališta u jednoj općini ili jednom gradu u svakoj županiji i jedno igralište u Gradu Zagrebu, slučajnim odabirom (izvlačenjem).

Na vanjskom dijelu omotnice obvezno se navodi naziv županije u kojoj se nalazi jedinica lokalne samouprave koja je podnositelj. Na vanjskom dijelu omotnice ne smije se navesti odnosno naznačiti naziv jedinice lokalne samouprave koja je podnositelj (osim za Grad Zagreb koji na omotnici ne smije navesti gradsku četvrt za koju prijavljuje projekt). 

Podnositelji podnose prijavu na Natječaj za dodjelu sredstava od  27. listopada 2023. godine do roka za prijavu: 20. studenog 2023. godine do 15:00 sati.

Prijave se dostavljaju poštom ili osobnom dostavom. Prijava je dostavljena u roku ako je na prijamnom žigu, razvidno da je zaprimljena u pošti do kraja datuma naznačenog kao rok (do 15:00 sati 20. studenog 2023. godine).

Službena komunikacija za sva dodatna pitanja i informacije vezane uz Natječaj odvija se putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Natječaj i Smjernice za podnositelje prijava s prilozima, dostupni su na službenoj mrežnoj stranici Hrvatske Lutrije - www.lutrija.hr/hl/streetball

Logo eu fondova

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA.

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova'.

 

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.