Ministar Erlić u posjetu Dubrovačko-neretvanskoj županiji

erlicsastanak

Ministar regionalnoga razvoja i fondova EU Šime Erlić posjetio je Dubrovačko-neretvansku županiju te obišao manifestaciju Dubrovnik Expo 2023.

Ministar Šime Erlić i državna tajnica Zrinka Raguž danas su održali sastanak sa županom Nikolom Dobroslavićem, zamjenikom Joškom Cebalom, ravnateljicom Regionalne agencije DUNEA Melanijom Milić te predstavnicima Grada Dubrovnika. 

Glavna tema razgovora, osim dinamike provedbe trenutnih projekata, bila je nova alokacija sredstava namijenjena ulaganjima u otoke. Dubrovačko-neretvanska županija, kao jedna od 7 hrvatskih otočnih županija, sudjeluje u posebnom financijskom programu za hrvatske otoke za koji je iz EU programskog razdoblja 2021. - 2027. osigurano ukupno 150 milijuna eura.  Županija na raspolaganju iz ove omotnice ima 28 milijuna eura. Razgovaralo i o provođenju drugih EU projekata na kojima kao partneri surađuju Grad Dubrovnik i Dubrovačko neretvanska županija, a među kojima je i realizacija regionalnog centra kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu u Vili Čingrija te nizu ulaganja u otoke.

erlicsastanak2


 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.