Centru za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije certifikat najviše razine

bond

Centar za poduzetništvo sudjelovao je u Osijeku na završnoj konferenciji projekta Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija putem HAMAG-BICRO-a (BOND 2).

Tom prilikom, Centru je dodijeljen i certifikat najviše razine 5, kojim se dokazuje maksimalna usklađenost poduzetničko potporne institucije s definiranim standardiziranim uslugama u vidu održanih edukacija i individualnih savjetovanja za poduzetnike. Tako je Centar kroz šestomjesečni proces certificiranja održao 49 edukacija te savjetovao 137 poduzetnika u smjeru pokretanja i razvoja vlastitog poslovanja.

Ovaj certifikat kruna je dugogodišnjeg rada Centra za poduzetništvo u smjeru pružanja najkvalitetnije podrške za poduzetnike i one koji to žele postati te kao jedina certificirana poduzetničko potporna institucija na području Dubrovačko-neretvanske županije nastavlja svoje djelovanje s istim ciljem.

bond2

Novi niz edukacija je već započeo, a za individualno savjetovanje, vrata Centra za poduzetništvo otvorena su svakim radnim danom od 8 do 16 sati. Aktivnosti Centra možete pratiti na web stranici Centra www.czp.hr, na društvenim mrežama ili prijavom na newsletter

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.