Objavljena 2. Izmjena Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Izgradnja, rekonstrukcija i opremanje osnovnih škola za potrebe jednosmjenskog rada i cjelodnevne škole“

skolaradovi

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavljuje 2. Izmjenu Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Izgradnja, rekonstrukcija i opremanje osnovnih škola za potrebe jednosmjenskog rada i cjelodnevne škole“.

Izmijenje su Upute za prijavitelje u dijelu koji se odnosi na:

Pokazatelje Poziva (RRFCI13 Kapacitet učionica osnovnih škola) – Kapacitet učionica izračunava se u skladu s nacionalnim zakonodavstvom, odnosno broj učionica površine 28m2 množi se s 14, a broj učionica površine 56m2 množi se s 28.;

Posebne uvjete prihvatljivosti projekta – Projekcija prostora potrebnog za izvođenje nastave u jednoj smjeni (potrebna bruto površine škole u m2) računa se kao broj razrednih odjela razredne nastave u školskoj godini 2026./2027. pomnožen s 28 učenika po razrednom odjelu (ili 14 učenika ukoliko je prosječan broj učenika u razredu manji ili jednak 14) kojem se pribroji broj razrednih odjela u predmetnoj nastavi 2026./2027. pomnožen s 28 učenika po razrednom odjelu (ili 14 učenika ukoliko je prosječan broj učenika u razredu manji ili jednak 14). Dobiveni broj množi se s bruto površinom po učeniku u m2 sukladno Normativima.

Prethodna verzija dokumentacije s danom objave 2. Izmjene Poziva prestaje biti važeća.

Više informacija o objavljenim izmjenama Poziva možete pronaći na poveznici.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova' 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.