Otvorene prijave za #BeActiveAwards 2023

 sport kosarka

Europska komisija u sklopu projekta Europski tjedan sporta objavljuje prijave za dodjelu #BeActive Awards 2023.

Navedena dodjela nagrada jedan je od središnjih elemenata Europskog tjedna sporta, a pokrenuta je kako bi se dala podrška projektima i inicijativama posvećenim promociji sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe. Nagrade se dodjeljuju u četiri kategorije: Lokalni heroj, Obrazovanje, Radno mjesto te u novoj kategoriji Međugeneracijsko bavljenje tjelesnom aktivnošću.

Potencijalni kandidati za osvajanje prestižne titule najaktivnijeg pojedinca, obrazovne ustanove ili tvrtke u Europi prijavljuju se izravno Europskoj komisiji putem Funding and Tenders portala. Predstavnici Europske komisije zatim odabiru 3 finalista svake kategorije koje će ugostiti na svečanoj dodjeli nagrada. Pobjednike, kao i drugo i treće plasirane Europska komisija će nagraditi novčanim nagradama.

Cilj ove nagrade je prikazati na europskoj razini uspješne i inspirativne projekte i pojedince koji doprinose promociji sporta i tjelesne aktivnosti te svih dobrobiti istih.

Ovim putem pozivamo pojedince i ustanove da dostave prijavnu dokumentaciju isključivo na službenu mrežnu stranicu Europske komisije najkasnije do 25. svibnja 2023. godine. Za prijavu je potrebnobiti registriran na stranicu Europske komisije na kojoj i predajete prijavnu dokumentaciju koja se nalazi na sljedećem linku.

Kriteriji kod ocjenjivanja:

Relevantnost projekta (u kojoj mjeri projekt/inicijativa doprinosi općem cilju promocije aktivnog života, a u obzir će se uzeti i prioriteti Europske komisije poput rodne ravnopravnosti, zelenog sporta, itd.);

Kvaliteta projekta (kvaliteta opisanih aktivnosti i metodologija kojom se koristi za implementaciju aktivnosti);

Utjecaj projekta (utjecaj, doseg, održivost projektnih aktivnosti, utjecaj na sudionike i zajednicu).

Rok za zaprimanje prijava je 25. svibnja 2023. godine.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova'  

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.