U Novskoj održan sastanak svih hrvatskih regionalnih koordinatora

novska

Zajednički sastanak svih regionalnih koordinatora koji djeluju na području Hrvatske održao se u Novskoj 9. veljače, uključujući i Regionalnu razvojnu agenciju Dubrovačko-neretvanske županije - DUNEA.

Domaćini sastanku bili su djelatnici Regionalnog koordinatora Sisačko-moslavačke županije, dok su teme o kojima se raspravljalo bile akreditacije regionalnih koordinatora, projekta tehničke pomoći i pripreme za korištenje sredstava višegodišnjeg financijskog okvira za naredno financijsko razdoblje. Sastanku su nazočili i predstavnici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU.

Sastanak je otvorila Andreja Šeperac, ravnateljica Regionalnog koordinatora SMŽ te najavila prvu temu sastanka, akreditaciju regionalnih koordinatora. “Naša iskustva u radu su velika, trenutno su naši zaposlenici angažirani na nizu projekata u Sisačko-moslavačkoj županiji, a radimo i na dokumentaciji za budući centar gaming industrije, prvi kampus industrije videoigara u svijetu! Kako mi tako i ostali hrvatski regionalni koordinatori imaju projekte na kojima rade i važno nam je da smo dobili potvrdu o nastavku tehničke pomoći kojom se financiraju plaće zaposlenih”, istaknula je Šeperac.

Ivan Bota, ravnatelj sektora za regionalni razvoj u MRRFEU naglasio je važnost partnerskog odnosa ministarstva i regionalnih koordinatora, te istaknuo kako je u regionalnim koordinatorima na području Hrvatske zaposleno više od 500 osoba koje su produžena ruka ministarstva, te kako znanja i iskustvo koje stječu zaposlenici koordinatora predstavljaju rasadnik znanja za sve projekte koji nam dolaze u slijedećem programskom razdoblju.

U nastavku se razgovaralo o projektu Tehničke pomoći i pripremi za korištenje sredstava VFO-a 2021.-2027.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova'  

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.