Objavljen Poziv na prijavu za Nagradu za krajolik Vijeća Europe

eukrajolik

Ministarstvo kulture i medija poziva lokalne i regionalne vlasti te nevladine organizacije da dostave prijedloge kandidatura za 8. Nagradu za krajolik Vijeća Europe (2022.-2023.).

Nagrada se dodjeljuje sukladno članstvu Republike Hrvatske u Vijeću Europe i aktivnostima Vijeća Europe u području ljudskih prava, demokracije i održivog razvitka, u promicanju teritorijalnih dimenzija ljudskih prava i demokracije, dajući značaj mjerama koje se poduzimaju kako bi krajolik osigurao uvjete za život ljudi, uzimajući u obzir vrijednost krajolika, s prirodnim i ljudskim komponentama, kao važan dio kvalitete života za ljude posvuda: u degradiranim područjima kao i u područjima visoke kvalitete koja su prepoznata kao područja iznimne ljepote.

Prijedloge za kandidaturu potrebno je dostaviti Ministarstvu kulture i medija na posebnom obrascu do 15. siječnja 2023. kako bi se prijedlozi razmotrili te sukladno proceduri kandidatura uputila putem Stalnog predstavništva Republike Hrvatske Tajništvu Vijeća Europe.

→ Prijavni obrazac potrebno je dostaviti Ministarstvu kulture i medija zajedno s prilozima na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom „Kandidatura za 8. Nagradu za krajolik Vijeća Europe 2022. - 2023.“ do 15. siječnja 2023. godine.

Prijedlog za kandidaturu potrebno je dostaviti i poštom, na ispisanom obrascu, zajedno s prilozima, na adresu: Ministarstvo kulture i medija, Runjaninova 2, Zagreb, s naznakom „Kandidatura za 8. Nagradu za krajolik Vijeća Europe 2022. - 2023.“.

Logo eu fondova

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA.

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti promidžbe i vidljivosti projekta 'Znanjem do EU fondova'

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.