Ministarstvo regionalnoga razvoja i EU fondova predstavlja Nove prilike za financiranje projekata bespovratnim sredstvima

opatija11

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizira dvodnevnu konferenciju pod nazivom "Dani regionalnoga razvoja i fondova EU" koja će se održati od 1. prosinca do 2. prosinca 2022. godine u prostorijama hotela Ambasador u Opatiji.

Događaj će predstaviti sudionicima nove prilike iz Višegodišnjeg financijskog okvira 2021.-2027., Programe „Konkurentnost i kohezija 2021.-2027.“, „Integrirani teritorijalni program 2021.-2027.“ i „Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.“. 

Konferencija je usmjerena na aktere regionalnoga razvoja na svim razinama, a istodobno je i prilika za razmjenu iskustava, umrežavanje i jačanje suradnje s ciljem učinkovitijeg provođenja projekata u novom financijskom razdoblju. 
Konferenciju u Opatiji otvorit će 1. prosinca 2022. godine u 18 sati predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković. O mogućnostima i novim prilikama koje nas očekuju na konferenciji govorit će ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak te ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić, a nakon čega će biti uručene nagrade za Najbolji grad.
 
Prijenos dvodnevne konferencije moći će se pratiti i na stranici strukturnifondovi.hr.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova'  

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.