Održane prezentacije “Izvori financiranja za poduzetnike”

radionica dRural

Centar za poduzetništvo u suradnji s Dubrovačko-neretvanskom županijom, HAMAG BICRO-om, HBOR-om i Regionalnom agencijom DUNEA održao je seriju besplatnih predavanja na temu Izvori financiranja za poduzetnike.

Predavanja su održana na području Dubrovačko-neretvanske županije – u Pločama, Putnikovićima te u Dubrovniku. Predavanje organizirano u Dubrovniku održano je u sklopu aktivnosti projekta BOND 2 i uz potporu Razvojne agencije DURA.

radionica dRural 1

Na predavanjima su predstavnici navedenih institucija prezentirali javne pozive Dubrovačko-neretvanske županije, potporne mjere Hrvatske agencije za malo gospodarstvo inovacije i investicije i kreditne programe Hrvatske banke za obnovu i razvoj s naglaskom na poljoprivredu i ruralni razvoj.

Predmetna predavanja organizirana su s ciljem poticanja pozitivne poduzetničke klime na području županije, a Centar za poduzetništvo stoji na raspolaganju poduzetnicima vezano za prijavu na predstavljene izvore financiranja.

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.