Srednja škola Vela Luka u posjetu institucijama Dubrovačko-neretvanske županije

czp 1

Regionalna agencija DUNEA, u suradnji s Centrom za poduzetništvo, i ove je godine podržala terensku nastavu učenika drugog razreda Srednje ekonomske škole Vela Luka.

U prostorijama Centra za poduzetništvo učenici su imali priliku saznati čemu ovakav oblik potporne institucije u poduzetništvu služi te koje usluge nudi. Također im je predstavljen i poduzetnički inkubator za uslužne djelatnosti koji djeluje u sklopu poduzetničkog centra te poduzetnički inkubator s neretvanskog područja namijenjen poduzetnicima koji se bave proizvodnim djelatnostima.

czp 2

Nakon toga upoznali su se s djelovanjem Regionalne agencije DUNEA te su usporedili poslovanje dviju institucija.

Pobliže im je pojašnjen način pripreme, prijave i provedbe EU projekata, te su im približeni projekti financirani EU sredstvima u Veloj Luci i na otoku Korčuli. Učenici su se također upoznali i s novim financijskim razdobljem Europske unije 2021. - 2027. i mogućnostima koje ono nudi.

 

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.