Donesena Odluka o odabiru projekata za financiranje prema Programu podrške brdsko-planinskim područjima

primorje

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU objavilo je listu sufinanciranih projekata u 2022. godini prema Programu podrške brdsko-planinskim područjima. 

Poziv za iskaz interesa za sufinanciranje projekata u 2022. godini objavljen je 21. siječnja 2022. godine, a trajao je do 21. veljače 2022. godine.

Cilj Programa podrške brdsko-planinskim područjima je pridonijeti održivom razvoju brdsko-planinskih područja poboljšanjem dostupnosti lokalne infrastrukture i otklanjanja posljedica nastalih usred vremenskih nepogoda karakterističnih za brdsko-planinska područja.

Prihvatljive su bile sve aktivnosti vezane uz izgradnju, nadogradnju, modernizaciju, rekonstrukciju, obnovu, adaptaciju i sanaciju šteta nastalih uslijed vremenskih nepogoda karakterističnih za brdsko-planinsko područje na društvenoj, komunalnoj, socijalnoj i javnoj infrastrukturi te pripremi infrastrukture kao preduvjeta za ulaganja i gospodarski oporavak, a prihvatljivi podnositelji jedinice lokalne samouprave sa statusom brdsko-planinskog područja i jedinice područne (regionalne) samouprave ukoliko se projekt provodi na brdsko-planinskom području.

Informacije o Programu podrške brdsko-planinskim područjima kao i lista sufinanciranih projekata može se pronaći na stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU.

Logo eu fondova

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA.

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti promidžba i vidljivost projekta 'Znanjem do EU fondova'.

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.