Otvorene prijave za informativni dan za Program transnacionalne suradnje Središnja Europa 2021. – 2027.

interreg CE

Otvorene su prijave za sudjelovanje na informativnom danu za Program transnacionalne suradnje Središnja Europa 2021. – 2027. koji će se u virtualnom formatu održati u srijedu 12. siječnja 2022. godine s početkom u 10:30 sati.

Informativni dan će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 1. poziv na dostavu projektnih prijedloga. Također moći će se čuti iskustva u procesu prijave i provedbi projekata od strane hrvatskog projektnog partnera.

Program transnacionalne suradnje Središnja Europa 2021. – 2027. financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i osmišljen kako bi se kroz partnerske projekte utjecalo na poboljšanje uvjeta za život i rad u središnjoj Europi primjenom pametnih rješenja kojima se ostvaruju specifični ciljevi iz područja inovacija, zaštite okoliša, transporta i dobrog upravljanja te pružila podrška pri razmjeni iskustva, unaprjeđenju razvojnih politika, akcijskih planova, strategija itd.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u događanju, do 10. siječnja 2022. godine moguće je registrirati se putem online prijavnog obrasca.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova' 

 

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.