Online radionica: Kako kvalitetno pripremiti projektnu prijavu za bespovratna sredstva za inovacije zelene industrije i plavog rasta

radionica 3012

Povodom objave Drugog poziva poslovnog programa Business Development and Innovation Croatia za dodjelu bespovratnih sredstava EGP i Kraljevine Norveške, Innovation Norway, upravitelj fonda poslovnog programa Business Development and Innovation Croatia organizira online radionicu: Kako kvalitetno pripremiti projektnu prijavu, koja će se održati u srijedu, 12. siječnja, od 10 do 12 sati.

Na radionici će potencijalni prijavitelji dobiti praktične informacije vezene uz popunjavanje projektne prijave, kao i pripremu popratne dokumentacije koja se dostavlja uz projektnu prijavu, kako bi projektna prijava bila što kvalitetnija.

Prijave se zaprimaju najkasnije do utorka, 11. siječnja, u 11 sati, a više informacija dostupno je na stranici Hrvatske gospodarske komore.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova' 

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.