Nastavak unapređenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja Općini Vela Luka i Dječjem vrtiću Župa dubrovačka

vrtic

Općina Vela Luka i Dječji vrtić Župa dubrovačka dobili su Odluke o financiranju projekata u sklopu Poziva „Nastavak unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“.

Općina Vela Luka projektom “Radost za obitelj”, temeljem Odluke o financiranju od 29. rujna 2021. i ukupnim iznosom bespovratnih sredstava od 1.425.316,09 kn osigurati će produljeno radno vrijeme Dječjeg vrtića Radost, nove programe i opremu, te će osigurati 8 novih radnih mjesta. Prijavitelj projekta je Općina Vela Luka, a partner Dječji vrtić Radost.

Nakon uspješno provedenog prvog projekta prijavljenog na Poziv “Unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja”, Dječjem vrtiću „Župa dubrovačka“, temeljem Odluke o financiranju od 10. prosinca 2021. odobren je nastavak projekta pod nazivom “Vrtić po mjeri“ u iznosu od 5.608.941,87 kn bespovratnih sredstava. Uz vrtić, projektni partner je Općina Župa dubrovačka. Dječji vrtić i dalje nastavlja provoditi produljeni rad u sklopu kojeg se provode posebni programi verificirani ranijim projektom te se nastavlja podizanje kvalitete i unaprjeđenje rada na zadovoljstvo djece i obitelji Općine Župa dubrovačka.

Navedene projekte odobrilo je Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike u sklopu poziva UP.02.2.2.16 „Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“ iz Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ iz Europskog socijalnog fonda, a u pripremi i prijavi istih sudjelovala je Regionalna agencija DUNEA.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova' 

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.