U Pločama obilježen Međunarodni dan planina

planine 1612

U organizaciji EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije i Hrvatskog planinarskog društva Grabovica Ploče, 15. prosinca u prostorima Pučkog otvorenog učilišta u Pločama, održana je edukativna radionica povodom obilježavanja Međunarodnog dana planina.

Na radionici su sudjelovali predstavnici Regionalne agencije DUNEA, koja vodi centar EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije, kao i članovi HPD Grabovica Ploče.

Nazočni su imali priliku pobliže se upoznati sa ciljevima i aktivnostima EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije kojeg je predstavila Petra Popović, nakon čega je okupljene pozdravila predsjednica HPD Grabovica Ploče Matea Pirjevac. Uslijedila su multimedijalna predavanja članova HPD Grabovica Ploče o održanim aktivnostima i izletima u ovoj godini, o projektu Speleorogotin, kao i o održivom turizmu u planinama, sa zaključkom o potrebi kontinuiranog podizanja svijesti o važnosti planina, te razvoju planinskih resursa.

Logo Europe direct DNŽ

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.