Dostava prijedloga u potprogramu Prijelaz na čistu energiju (LIFE-2021-CET)

solarna energija 

Europska izvršna agencija za okoliš, infrastrukturu i klimu – CINEA objavila je niz korisnih informacija vezano za LIFE natječaj 2021. Tako projekti u potprogramu Prijelaz na čistu energiju (LIFE-2021-CET) dobivaju 95% financijske podrške, a projektne ideje za Poziv 2021. mogu se prijaviti unutar 18 tema do 12. siječnja 2022. godine.

Tako se financiraju projektni prijedlozi koji podupiru planove i strategije za prijelaz na čistu energiju u općinama i regijama; potiču primjenu održive energije kroz cijeli lanac vrijednosti u području industrije i usluga; stvaraju uvjete za globalno poboljšanje pametne pripremljenosti europskih zgrada; pružaju potporu razvoju projekata koji promoviraju ulaganja u održivu energiju; adresiraju intervencije vezane za izgradnju u ranjivim područjima; olakšavaju implementaciju rješenja industrijalizirane duboke obnove. 

Više informacija dostupno je na službenoj stranici Europske izvršne agencije za okoliš, infrastrukturu i klimu – CINEA, te na stranici Life program Hrvatska.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova' 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.