Najava događanja „Dani otvorenih vrata EU projekata“

eu zastava

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije i ove godine organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata“ koji će se održati u razdoblju od 20. do 30. studenoga 2021. godine. 

Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata“ je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga. Potiče se kreativnost i uključivanje organizacijom informativnih događanja, edukativnih radionica, predavanja, okruglih stolova, obilazaka projektnih lokacija ili nekim drugim aktivnostima po vlastitom izboru.

Sudjelovanje u „Danima otvorenih vrata EU projekata“ može se prijaviti putem elektroničkog obrasca najkasnije do 10. studenoga 2021. godine.

Aktivnosti u sklopu navedenog događanja provodit će se u razdoblju od 20. do 30. studenoga 2021. godine. Način sudjelovanja, kao i broj projekata s kojima se planira sudjelovati i predstaviti bira se samostalno te je moguće u sklopu jedne aktivnosti predstaviti nekoliko različitih projekata. Ukoliko se planira organizirati više različitih aktivnosti, obrazac je potrebno ispuniti za svaku aktivnost zasebno. Također, ukoliko imate različite lokacije održavanja aktivnosti, svaku lokaciju, odnosno događanje potrebno je navesti zasebno (obrazac se ispunjava nekoliko puta).

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova' 

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.