U SKLOPU DANA EUROPE Grad Dubrovnik i DURA predstavili EU projekte na Stradunu

Predstavljanje EU projekata

U okviru obilježavanja Dana Europe i europskog tjedna, Grad Dubrovnik i Dubrovačka razvojna agencija DURA organizirali su na Stradunu predstavljanje nacionalnih i europskih projekata.

Cilj organiziranog događaja je bio pružanje informacija široj javnosti o tijeku pripreme i provedbe nacionalnih i europskih projekata te predstavljanje dosadašnjih rezultata i uspješnih projekata financiranih sredstvima EU fondova. Sukladno navedenome, predstavljeni su brojni projekti Grada Dubrovnika, ustanova, trgovačkih i komunalnih društava u (su)vlasništvu Grada poput City Changer Cargo BikeRekonstrukcija i proširenje Lapadske obale , DiMaNDE-CitijensChestnut , Herit data , Seadrion , Smile i ostali. Također, predstavljene su i uspješne poduzetničke priče kroz primjere tvrtki koje su uz pomoć EU fondova unaprijedile vlastito poslovanje.

Dan Europe slavi se 9. svibnja, te je EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije kojeg vodi Regionalna agencija DUNEA, u suradnji s Gradom Dubrovnikom i Dubrovačkom razvojnom agencijom - DURA, organizirao „Dane otvorenih vrata EU projekata u Dubrovačko-neretvanskoj županiji“ uz raznovrsna informativna, edukativna, zabavna događanja kako bi se predstavili EU projekti i njihov značaj za razvoj lokalne zajednice.

 

OZNAKE

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.