SAFU u svojoj brošuri objavio i četiri projekta iz Dubrovačko-neretvanske županije

Peljeski most

Tijekom financijske perspektive 2014. - 2020. u Operativnom programu „Konkurentnost i kohezija“ SAFU je zajedno s Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvom prometa, mora i infrastrukture, Ministarstvom zdravstva, Ministarstvom znanosti i obrazovanja i brojnim korisnicima ugovorio 1000 projekata ukupne vrijednosti 42 milijarde kuna. I taj broj dalje raste.

U brošuri #jedanodtisuću prikazani su samo nekih od 1000 projekata koji su realizirani proteklih šest godina. U brošuri su se našla i četiri projekta iz Dubrovačko-neretvanske županije, i to projekt Cestovna povezanost s Južnom Dalmacijom - izgradnja Pelješkog mosta, koji je ujedno i najveći projekt u Hrvatskoj sufinanciranom sredstvima Europske unije, Lazareti - kreativna četvrt Dubrovnika, Kompleks studentskog doma Sveučilišta u Dubrovniku te Objedinjeni hitni bolnički prijem.

Cijelu brošuru možete pogledati ovdje.

 

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.