Poziv za podnošenje projektnih prijedloga za misije socijalnog gospodarstva u okviru COSME programa

cosme program

U sklopu program COSME (Program za konkurentnost poduzeća i MSP) otvoren je poziv za podnošenje projektnih prijedloga namijenjenih misijama socijalne ekonomije. Rok za podnošenje projektnih prijedloga je 26. rujna 2019. godine.

Opći cilj ovog poziva je podržati mrežu regionalnih i lokalnih vlasti EU sa sličnim prioritetima i stručnjacima u ovom području te kroz međuregionalnu suradnju doprinijeti postepenom uspostavljanju stalne zajedničke prakse u području socijalne ekonomije. Razvoj i priznavanje određenih aspekata socijalne ekonomije na regionalnoj i lokalnoj razini se ubrzava i poboljšava međuregionalna dimenzija.

Navedenim pozivom nastoji se dati prilika regijama i gradovima sa sličnim ciljevima socijalne ekonomije da razmijene najbolje prakse i iskoriste postojeće sinergije kako bi pojačale međuregionalnu suradnju.

Prihvatljivi prijavitelji su regionalna i lokalna samouprava, poduzeća socijalne ekonomije te ostali javni i privatni subjekti specijalizirani za socijalnu ekonomiju, udruženi u konzorcij sastavljen od najmanje tri partnera iz najmanje tri države članice EU ili državi sudionici COSME programa.

Maksimalni iznos bespovratnih sredstava po projektu iznosi 50.000 eura, dok stopa sufinanciranja iznosi do 90% prihvatljivih troškova..

Detaljnije o uvjetima natječaja i načinu prijave potražite ovdje.

OZNAKE

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.