MED-Routes

maslinafin

Kako bi se uhvatio u koštac s općim ciljem projekta, pristup MED-Routesa temelji se na prijenosu saznanja, iskustava i alata iz prethodnih projekata s ciljem boljeg institucionalnog umrežavanja i transnacionalne suradnje. Krajnji cilj projekta je osmišljavanje ekoloških itinerara koji će poboljšati lokalnu kulturno - turističku ponudu poštujući principe održivosti i kružnog gospodarstva.

COASTRUST

COASTRUST glfoto

U projektu se primjenjuje upravljanje okolišem u obalnim područjima koja su izložena utjecaju antropogenih pritisaka i rezultira uspostavom mehanizama upravljanja s više dionika s ciljem poboljšanog upravljanja prirodnim resursima na kopnu i moru.

Kulturna ruta Franciscana

franciscanaglavnaprojket

Dubrovačko-neretvanska županija već je napravila velike iskorake u vrednovanju kulturno povijesne baštine, a „Franciscana“ je ipak jedinstvena jer će se ovim projektom razviti jedinstven doživljaj putovanja kroz specifičnu i turbulentnu povijest ovih prostora čiji su aktivni sudionici franjevci.

SEACLEAR 2.0

seaclear2noviprojekt

SeaClear2.0 djeluje kao nastavak projekta SeaClear, a cilj je razviti holistički pristup za rješavanje cjelokupnog ciklusa morskog otpada, sukladno Misiji obnove, zaštite i očuvanja zdravlja naših oceana, mora i voda do 2030 ...

COASTING PLUS

Dolina Neretve

Projekt COASTING PLUS usmjeren je na predstavljanje alata za integrirano upravljanje održivim i odgovornim obalnim turizmom u zemljama Transnacionalnog programa Mediteran pomoću zajedničke metodologije koja je stečena u prethodnom Projektu COASTING.

EUROPE DIRECT DNŽ

EU zastava

Regionalna agencija DUNEA potpisala je sporazum o partnerstvu s predstavništvom Europske komisije kojim postaje partner koji će voditi Europe Direct u razdoblju od 2021. - 2025. 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.