Potpisan ugovor za izradu smjernica za integralnu zaštitu ruralnih krajolika i održivi razvoj turizma delte rijeke Neretve

coevofinalno

Regionalna agencija DUNEA, u utorak, 19. ožujka, potpisala je s odabranim vanjskim stručnjakom, tvrtkom APE d.o.o., ugovor za izradu smjernica za integralnu zaštitu ruralnih krajolika i održivi razvoj turizma delte rijeke Neretve u sklopu projekta CO-EVOLVE. Stručna koordinacijska institucija u provedbi ovog zadatka je Zavod za prostorno uređenje Dubrovačko-neretvanske županije.

Prvi sastanak projekta 'MoST' održan u Padovi

mostweb

U sklopu projekta MoST održan je prvi partnerski sastanak 14. ožujka u Padovi na kojem su kao predstavnici Regionalne agencije DUNEA sudjelovali stručni suradnici za pripremu i provedbu EU projekata Antonija Odak i Stjepan Rezo.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem