Završena edukacija o eno-gastro baštini Pelješca

Povijest na zrnu soli 5

Besplatna trodnevna edukacija „Gastronomski turistički doživljaj – prezentiranje gastro baštine, posluživanja pića i vještine kušanja vina“ održana je 14., 15. i 16. svibnja na Pelješcu u sklopu projekta Povijest na zrnu soli, a u organizaciji Općine Ston.

Osigurano 1,5 milijuna kuna bespovratnih sredstava za poticanje zapošljavanja

dadic ugovor opera II

Dubrovačko-neretvanska županija potpisala je ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se sufinanciraju iz Europskog socijalnog fonda, ”Razvoj i promocija partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Dubrovačko-neretvanske županije – Opera II”. Vrijednost projekta je 1,5 milijuna kuna, a sufinanciran je u iznosu od 100 posto.

DUNEA i DURA predstavile EU projekte

Dani otvorenih vrata EU projekata Sponza 1

U sklopu Dana otvorenih vrata EU projekata, Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA u suradnji s Razvojnom agencijom grada Dubrovnika DURA, u petak 11. svibnja, ispred palače Sponza predstavila je uspješne projekte sufinancirane iz fondova Europske unije.

 

Radionica o eno i gastro baštini na Pelješcu

IMG 3564

U sklopu EU projekta Povijest na zrnu soli, od 14. do 16. svibnja 2018. održat će se besplatna trodnevna radionica na više lokacija na Pelješcu, a s tematikom prezentiranja gastro baštine, posluživanja pića i vještine kušanja vina.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik

Pratite nas na: