Radionica Kreativnost i virtualno poslovanje u kulturi

20190209 120827

Radionica "Kreativnost i virtualno poslovanje u kulturi" održat će se 12. travnja od 9 do 16 sati na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku, Lapadska obala 7 u okviru projekta "Ruralna poučna, kulturno-etnografska turistička atrakcija".

Namijenjena je predstavnicima lokalne uprave, voditeljima muzeja i umjetničkih galerija, hotelijerima, voditeljima kulturnih udruga i voditeljima agroturističkih gospodarstava, znanstvenicima i studentima.

Ciljevi radionice su upoznati polaznike s kulturnim turističkim proizvodom i njegovim specifičnostima te ulogom kreativnosti kao elementa kulturne turističke ponude kao i ukazati na važnost korištenja internetske tehnologije i mogućnost kreiranja virtualnih tura kao elementa kulturne turističke ponude.

Ishodi radionice su: razviti kod polaznika sposobnost prepoznavanja važnosti implementiranja kreativnosti kao elementa turističkog kulturnog proizvoda i njezin plasman korisnicima; omogućiti polaznicima razumijevanje i primjenu suvremene internetske tehnologije u plasmanu kulturnog turističkog proizvoda; omogućiti polaznicima razumijevanje mogućnosti primjene virtualnih tura kao elementa kulturne turističke ponude; razviti osnovna znanja kod korisnika o inkorporiranju elementa kreativnosti u primjeni virtualnih tura kako bi se na što bolji način plasirao vlastiti turistički proizvod na tržište.

Dolazak je potrebno potvrditi do ponedjeljka, 8. travnja na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..  

Nositelj projekta Ruralna poučna, kulturno-etnografska turistička atrakcija je Dubrovačko-neretvanska županija, a administrativno ga vodi Regionalna agencija DUNEA s 10 partnera. Ukupni prihvatljivi troškovi iznose 32.645.708,48 kuna, od čega je bespovratna sredstva u iznosu od 27.748.345,48 kuna sufinancirala Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Projekt se provodi kroz Operativni program konkurentnost i kohezija 2014.-2020. Projekt je započeo u siječnju 2017. godine i trajat će do siječnja 2020.

Program_radionice_-_Kreativnost_i_virtualno_poslovanje_u_kulturi.pdf

logotipi vidljivost

OZNAKE

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.