Epidemiološke preporuke u sprečavanju širenja COVID 19 infekcije u sezoni berbe mandarina

Ubrane mandarine

Na zahtjev Povjerenstva za mandarine Dubrovačko-neretvanske županije, Služba za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije uz konzultacije sa Službom za epidemiologiju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo donijela je Epidemiološke preporuke u sprečavanju širenja COVID 19 infekcije u sezoni berbe mandarina kojima su propisane sve mjere zaštite za vrijeme rada kako na otvorenom tako i u zatvorenim prostorima.

Epidemiološke preporuke u sprečavanju širenja COVID 19 infekcije u sezoni berbe mandarina pripremio je voditelj službe za epidemiologiju Miljenko Ljubić. Preporuke su trenutne te je moguća revizija u slučaju novih saznanja. 

Podsjetimo, Povjerenstvo za mandarine preporučilo je da se datum 20. rujna označi kao početak berbe i stavljanje na tržište mandarina za sezonu 2020, a preporuka se izdaje isključivo za najranije sorte Ichimaru, Zorica rana i Iwasaki.

Ovdje možete preuzeti Epidemiološke preporuke u sprječavanju širenja COVID 19 infekcije u sezoni berbe mandarina.

 

 

OZNAKE

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.