Tajništvo Čiste energije za otoke EU nastavlja nuditi potporu europskim otocima za daljnji napredak u tranziciji prema čistoj energiji Od formuliranja strateških planova energetske tranzicije do studija integracije mreže, regulatorne analize ili pomoći u

Lastovo

Tajništvo za otoke EU objavilo je Poziv za tehničku podršku zelenim projektima na otocima.

Od formuliranja strateških planova energetske tranzicije do studija integracije mreže, regulatorne analize ili pomoći u pronalaženju financiranja za konkretne projekte – ova tehnička podrška za cilj ima donijeti rješenja po mjeri za sve europske otoke, u kojoj god se fazi tranzicije nalaze.

 

Postupak prijave:

U prvom koraku prijave potrebno je napraviti samoprocjenu putem alata koji je izrađen od strane Tajništva za otoke, a možete ga pronaći ovdje. Na taj će se način razjasniti koja vam je vrsta podrške potrebna. Nakon samoprocjene prijavu je potrebno izvršiti ispunjavanjem mrežnog obrasca, koji uključuje: Opis traženih usluga podrške, Očekivani učinak projekta i Tim dionika koji preuzima odgovornost.

Svi detalji o tehničkoj podršci i postupku prijave obrazloženi su u Vodiču za prijavitelje.  Rok za podnošenje prijava za prvi poziv je 4. svibnja 2021. u 00:59 sati. Pitanja o podršci ili poteškoćama pri postupku prijave pošaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

LOGO EU FONDOVA

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova'

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.