Dva nova termina online radionice “Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora”

work

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u okolnostima novonastale krize oko epidemije koronovirusama, u novim terminima preko online kanala održat će besplatnu radionicu “Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora”.

  • Prvi termin održavanja radionice “Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora” je 21. travnja 2020. od 10 do 14 sati, a bit će dostupna putem programa Skype, Zoom i/ili Skype for business.

Radionicu izvodi Udruga CCI, suradna organizacija Nacionalne zaklade u provedbi Programa podrške i provedbe programa Europske unije.

Link na prijavni obrazac je:

https://www.financijskepodrske.hr/home/prikaz_radionice/event/122

  • Drugi termin održavanja radionice “Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora” je 22. travnja 2020. od 10 do 12 sati, a bit će dostupna putem programa Skype, Zoom i/ili Skype for business.

Radionicu izvodi ACT GRUPA, suradna organizacija Nacionalne zaklade u provedbi Programa podrške i provedbe programa Europske unije.

Link na prijavni obrazac je:

https://www.financijskepodrske.hr/home/prikaz_radionice/event/123

Besplatne radionice najavljene su preko platforme financijskepodrske.hr, a otvorene su za sve zainteresirane prijavitelje koji žele nešto više naučiti o pozivima za dodjelom bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda i drugih javnih izvora.

Cilj radionice je upoznati sudionike/ice sa svrhom te osnovnim elementima i alatima projektnog menadžmenta kako bi mogli kvalitetno upravljati vremenom, novcem i kvalitetom. Polaznici/e će razumjeti  vezu između projektnog menadžmenta i uspješne pripreme i provedbe projekta te izvještavanja o provedbi. Prepoznat će važnost relevantnosti projekta za korisnike i njegovog društvenog utjecaja u zajednici u kojoj se provodi.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA.

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova'.

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.