Javno objavljena stranica za pilot projekt 'U školi otvorene kohezije'

skolafin

Mrežna stranica Pilot projekta 'U školi otvorene kohezije - At School on Open Cohesion, ASOC' javno je objavljena te sadrži informacije i podatke o tijeku provedbe Pilot projekta.

Za posjetiti mrežnu stranicu potrebno je slijediti poveznicu: https://asoc.strukturnifondovi.hr/Na mrežnoj stranici objavljeni su i objavljivat će se edukativni materijali potrebni za provođenje svakog modula Pilot projekta, na jednom mjestu nalaze se sve informacije o srednjim školama koje su uključene u provedbu Pilot projekta, iskustvo provedbe talijanskog projekta, kao i tijek provedbe i događaji organizirani u sklopu provedbe Pilot projekta u Hrvatskoj.

Prema kalendaru provedbe, koji je prezentiran na Uvodnoj konferenciji u prosincu, započeli smo s održavanjem mrežnih edukacija sredinom siječnja. Već sada nastavnice sa svojim učenicima marljivo rade na ispunjenju svih zadataka i aktivnosti koje zahtijeva Lekcija 1.

Prva mrežna edukacija u sklopu provedbe projekta na razini svih uključenih zemalja održana je upravo u Hrvatskoj, a možete je preslušati pod materijalima za Lekciju 1 koje ćete pronaći u Edukacijskom kutku mrežne stranice: https://asoc.strukturnifondovi.hr/edukacijski-kutak/lekcija-1/

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA.

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti promidžba i vidljivost projekta 'Znanjem do EU fondova'.

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem