Sva komunikacija s Regionalnom agencijom DUNEA telefonom i e-mailom

 

dunealogo

S obzirom na trenutnu situaciju i zbivanja vezana uz koronavirus (COVID – 19), Regionalna agencija DUNEA je poduzela mjere opreza u cilju suzbijanja širenja zaraze.

Sukladno preporukama nadležnih službi, ljubazno Vas molimo da u narednom radoblju, do nove obavijesti, svu komunikaciju s Regionalnom agencijom DUNEA obavljate elektroničkim putem na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona 020/312-714, umjesto izravnog dolaska.

Apeliramo na građane da se ponašaju odgovorno te se pridržavaju uputa i preporuka nadležnih javno-zdravstvenih tijela. Najnovije informacije koje se tiču Republike Hrvatske svakodnevno objavljuje Nacionalni stožer za civilnu zaštitu, dok se sve informacije relevantne za Dubrovačko-neretvansku županiju objavljuju u obliku priopćenja Stožera za civilnu zaštitu DNŽ na web stranicama Dubrovačko-neretvanske županije.

Sve smjernice i upute građanima mogu se pronaći na stranicama Ministarstva zdravstva, Ravnateljstva civilne zaštite, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, kao i Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije.

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.