Predstavite svoju ideju na Europskom tjednu održive energije 2020.

rsz eusew2020

Europski tjedan održive energije (EUSEW) 2020 održat će se od 22. do 26. lipnja 2020. godine. Navedena manifestacija obilježava se diljem Europe s ciljem poticanja i bolje vidljivosti aktivnosti, projekata i događanja koja promiču održivi razvoj i globalne ciljeve održivog razvoja. 

Predstavnici regionalne i lokalne samouprave mogu se uključiti u navedenu manifestaciju organiziranjem Networking Village aktivnosti, od 23. do 25. lipnja 2020. godine, u cilju razmjene informacija i stvaranja kontakta za promicanje inovativnih rješenja održive energije. 

Networking Village organiziran je u tri segmenta:

Energetski sajam - gdje će sudionici predstaviti svoje aktivnosti s interaktivnim prezentacijama i dinamičnim raspravama

Energetski razgovori – sudionici će imati priliku održati 15-minutne govore na temu inovativnih rješenja i postignuća u korištenju čiste energije

Energetski laboratorij – sudionicima će dati priliku za naglašavanje jedinstvenih inovativnih projekata pred publikom i žirijem sastavljen od stručnjaka za energetiku. Nakon izlaganja, žiri će ponuditi stručne savjete i strategije kako bi se projekti unaprijedili.

Javne i privatne organizacije imaju priliku prijaviti se na ovu jedinstvenu manifestaciju umrežavanja. Suradnici i predavači bit će odabrani od strane Europske komisije, s naglaskom na interaktivnim aktivnostima koje potiču sudjelovanje publike. Prijaviti se možete do 6. ožujka 2020. godine. Detaljnije informacije potražite putem sljedeće poveznice.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA.

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti promidžba i vidljivost projekta 'Znanjem do EU fondova'.

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.