EURegionsWeek 2020 traži partnere – prijavite se!

rsz ewrc 2020

Osamnaesti europski tjedan regija i gradova održat će se u Bruxellesu od 12. do 15. listopada 2020. godine u organizaciji Europskog odbora regija i Glavne uprave Europske komisije za regionalnu i urbanu politiku. Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani da postanu partneri u organizaciji i kreaciji sadržaja.

Ovogodišnje izdanje biti će fokusirano na tri prioriteta Zelena Europa, Kohezija i suradnja te Osnaživanje građana.

Partneri imaju obavezu organizirati seminare od zajedničkog interesa, često u kontekstu provedbe europskih strukturnih i investicijskih fondova i drugih programa EU. Cilj samog događanja je razmjena znanja i dobrih praksi između službenika iz regionalnih i gradskih uprava te stručnjaka i predstavnika akademske zajednice, a na temu razvoja regija i gradova.

Potencijalni partneri su pozvani da dostave svoje prijedloge za seminare, radionice, informativne razgovore i prezentacije. Prijave su otvorene do 27. ožujka 2020.

Detaljnije o načinu i uvjetima sudjelovanja u ovogodišnjem izdanju Europskog tjedna regija i gradova potražite putem sljedeće poveznice: https://europa.eu/regions-and-cities/.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA.

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti promidžba i vidljivost projekta 'Znanjem do EU fondova'.

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.