FLAG Južni Jadran objavio izmjenu natječaja

 
ribar
 
FLAG Južni Jadran na svojim službenim internetskim stranicama objavio je izmjenu FLAG-natječaja za Mjeru  3.1. „Potpora razvoju male turističke infrastrukture i usluga povezanih s ribarstvom i akvakulturom" iz LRSR FLAG-a.
Izmjene su sljedeće:

1. Izmjena teksta FLAG Natječaja provodi se u poglavlju 2.5. Iznos, udio i intenzitet javne potpore specifični za Mjeru 3.1., gdje se mijenja najviši iznos javne potpore po projektu koji sada glasi:

"Najviši iznos javne potpore po projektu: 33.695,00 EUR odnosno 250.000,05 HRK."

2. Izmjena teksta FLAG Natječaja provodi se u poglavlju 3.1. Prihvatljivi nositelji projekta pod e).

"Vremensko razdoblje i datum neprihvatljivosti u odnosu na navedeno u točki 7., utvrđuje se u skladu sa Delegiranom uredbom Komisije..."

3. Izmjena obrasca 1.B. Zahtjev za potporu-Lista troškova

U Obrascu 1.B. Lista troškova u radnom listu „TI Izravni tr.-Sluz.put._Ostali“ ispravljen je padajući izbornik u stupcu L. „% PDV-a“, u stupcu P „Prihvatljivi troškovi 0=NE 1-DA“, te u stupcu R „Intenzitet javne potpore“.

U radnom listu „TII Izravni tr.-Tr.osoblja“ ispravljen je padajući izbornik u stupcu P „Prihvatljivi troškovi 0=NE 1-DA“, te u stupcu R „Intenzitet javne potpore“.

U radnom listu „TIII Opći troškovi“ ispravljen je padajući izbornik u stupcu L „% PDV-a“, u stupcu P „Prihvatljivi troškovi 0=NE 1-DA“, te u stupcu R „Intenzitet javne potpore“.

Ostali dijelovi FLAG Natječaja za provedbu Mjere 3.1. „Potpora razvoju male turističke infrastrukture i usluga povezanih s ribarstvom i akvakulturom“ ostaju nepromijenjeni. Novi tekst FLAG Natječaja za Mjeru 3.1.(Verzija 1.1.), novi obrazac 1.B (Verzija 1.1.), kao i Odluka o odobrenju navedene izmjene nalaze se na linku.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA.

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti promidžba i vidljivost projekta 'Znanjem do EU fondova'.

OZNAKE

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.