Ponovno otvoren Javni poziv općinama za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2020. godini

bojice

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je da obustavlja privremenu obustavu Javnog poziva općinama indeksa razvijenosti I.- IV. skupine i ostalima, za financijsku potporu iz Državnog proračuna za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2020. godini.

Poziv za OTVARA u dijelu Poziva koji se odnosi za općine razvrstane od I. do IV. skupine po indeksu razvijenosti za financijsku potporu u iznosu od neraspoređenih 1.631.000,00 kuna u Državnom proračunu za 2020.g. (od ukupno 12.500.000,00 kuna). Rok za podnošenje prijava, za općine razvrstane od I. do IV. skupine po indeksu razvijenosti za financijsku potporu, počinje od 21. siječnja 2020. u 00.00 sati do iscrpljivanja navedenih financijskih sredstava.

Prijave će biti obrađivane po redoslijedu zaprimanja. Rok za podnošenje prijava ističe danom odobrenja posljednje prijave koja udovolji svim kriterijima, a kojom se iscrpljuju sva raspoloživa financijska sredstva. Ministarstvo će pravovremeno obustaviti i/ili zatvoriti Poziv. Obavijest o istom bit će objavljena na mrežnim stranicama Ministarstva.

Poziv se ZATVARA u dijelu Poziva koji se odnosi na općine razvrstane od V. do VIII. skupine po indeksu razvijenosti zbog iscrpljivanja ukupno raspoloživih financijskih sredstava osiguranih u Državnom proračunu za 2020.g. u iznosu od 1.000.000,00 kuna.

Svi ostali uvjeti Poziva ostaju na snazi. Privremeni rezultati Poziva (od objave 5. prosinca do obustave 20. siječnja 2020.) bit će objavljeni na web stranici Ministarstva. Sva pitanja vezana uz ovaj Poziv mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na adresu elektronske pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. za vrijeme trajanja Poziva. 

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA.

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti promidžba i vidljivost projekta 'Znanjem do EU fondova'.

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.