Održan sastanak o mogućnostima finaciranja za nadogradnju kata Srednje škole Metković

srdnja

Izgradnja novog kata na zgradi Srednje škole Metković bila je tema sastanka na kojem su sudjelovali župan Nikola Dobroslavić, zamjenica Žaklina Marević, pročelnica UO za društvene djelatnosti Jelena Dadić, ravnateljica Regionalne agencije DUNEA Melanija Milić, gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan te ravnatelj škole Mario Obradović.

Riječ je o projektu kojim bi se omogućio jednosmjenski rad u Srednjoj školi Metković, a župan Dobroslavić istaknuo je da je projekt koristan za školu, te da će Županija nastojati pronaći način financiranja projekta.

srednja2

‘’Projekt smo ocijenili vrlo dobrim za školu, kao i za uvjete rada u školi. Projekt se treba realizirati, ali vidjet ćemo na koji je način to moguće. Ne možemo ništa čvrsto obećati, ali projekt bi se mogao financirati ili iz sredstava Europskih fondova kroz intervencijski plan koji se planira za jedinice lokalne samouprave u dolini Neretve, ili putem Ministarstva obrazovanja, također europskim sredstvima’’, istaknuo je župan Dobroslavić.

Ravnatelj Obradović istaknuo je kako bi se nadogradnjom dobilo još 14 novih kabineta te izrazio nadu u što skoriju realizaciju projekta.

Foto: Radio Delta

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.