Poziv za prijavu projekata udruga koje pružaju usluge savjetovališta za žrtve nasilja u obitelji

nasilje1

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku poziva udruge koje su programski usmjerene na pružanje usluge savjetovanja za žrtve nasilja u obitelji da se prijave za financijsku podršku projektima u skladu s uvjetima ovog Poziva koji su detaljno navedeni u Uputama za prijavitelje.

Na raspisani Poziv mogu se prijaviti pravne osobe registrirane kao udruge, sukladno Zakonu u udrugama, koje u svojem temeljnom aktu imaju definirano neprofitno djelovanje i registrirane su kao neprofitne agencije i aktivno djeluju u prioritetnom području raspisanog Poziva. 

Ukupno planirana vrijednost Poziva je 3.000.000,00 kuna. Prijava na Poziv ostvaruje se putem sustava www.financijskepodrske.hr .Rok za dostavu prijava je 6. kolovoza 2019. godine.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem