Održana edukacija “Financijski instrument za jačanje prirodnog kapitala”

radionica11

Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) je u suradnji s Centrom za poduzetništvo d.o.o. održala radionicu ' Natural Capital Financing Facility -Financijski instrument za jačanje prirodnog kapitala', u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik na kojoj su sudjelovali i predstavnici Regionalne agencije DUNEA.

Svrha radionice bila je upoznavanje s novim financijskim instrumentom Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR) koji je u pripremi, ali i upoznavanje s razlozima važnosti očuvanja prirodnog kapitala kroz zeleno poduzetništvo i zelenu infrastrukturu u funkciji adaptacije na klimatske promjene.

Format radionice je odabran obzirom na očekivanu i potrebnu interakciju sa sudionicima oko razrade financijskog instrumenta i načina pristupa potencijalnim korisnicima uvažavajući specifičnosti i iskustva svake županije, a na radionici su sudjelovali još i predstavnici poduzetničkih potpornih institucija, gradske razvojne agencije i predstavnici nadležnih županijskih institucija.

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem