Radionice 'Osnove poduzetništva' održane u Pločama

plo

Centar za poduzetništvo d.o.o., kao jedan od partnera u projektu “Razvoj i promocija Partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Dubrovačko-neretvanske županije – OPERA II“, na kojem sudjeluje i Regionalna agencija DUNEA, održao je dvodnevnu radionicu “Osnove poduzetništva”, 13. i 14. svibnja 2019. godine u Pločama. 

 Opći cilj projekta je doprinijeti povećanju zapošljivosti najranjivijih skupina na tržištu rada kroz pripremu i provedbu inovativnih lokalnih inicijativa za poticanje zapošljavanja usklađenih s potrebama i strateškim prioritetima DNŽ.

Radionica je bila namijenjena nezaposlenim osobama koje planiraju pokrenuti vlastiti posao. Na radionici su prezentirane prednosti i nedostaci pojedinog oblika registracije s troškovnog aspekta te propisanih obveznih uvjeta koji su potrebni za obavljanje pojedine vrste djelatnosti. Osim navedenog, polaznici su upoznati s poslovnim planiranjem, prodajom, upravljanjem ljudskim potencijalom te marketingom.

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda – Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. u sklopu poziva “Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III”. Nositelj projekta je Dubrovačko-neretvanska županija, a projektni partneri su uz Centar za poduzetništvo d.o.o. i Regionalnu agenciju DUNEA još i Sveučilište u Dubrovniku, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA i Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge.

 

                                   logotip opera

OZNAKE

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem