Poziv na radionice 'Poželjan plan razvoja turizma poluotoka Pelješca u kontekstu izgradnje Pelješkog mosta''

orebic

Regionalna agencija DUNEA, u sklopu provedbe projekta COASTING koji se bavi uspostavom uspješnijeg integralnog upravljanja obalnim područjem, u suradnji s Institutom za turizam izrađuje dokument „Poželjan plan razvoja turizma na poluotoku Pelješcu u kontekstu izgradnje Pelješkog mosta“.

Ovim putem se pozivaju udruge civilnog društva, vlasnici smještajnih objekata, hotelijeri te gospodarstvenici (školjkari, vinari, ugostitelji, vlasnici suvenirnica i kušaonica vina te ostali) s područja Pelješca na sudjelovanje u radionici kako bi svojim idejama doprinijeli izradi plana poželjnog razvoja turizma na poluotoku Pelješcu u kontekstu izgradnje Pelješkog mosta. Radionicu organizira Regionalna agencija DUNEA u velikoj dvorani Općine Orebić prema sljedećem rasporedu:

06. svibnja 2019 u 14:00 sati

- Udruge civilnog društva s područja Pelješca

07. svibnja 2019 u 12:00 sati

- Vlasnici smještajnih objekata i hotelijeri s područja Pelješca

 07. svibnja 2019 u 14:00 sati

- Školjkari, vinari, ugostitelji, vlasnici suvenirnica, vlasnici kušaonica vina i ostali gospodarstvenici s područja Pelješca

Svi zainteresirani za sudjelovanje u radionici mogu se prijaviti na sljedeći mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 05. svibnja 2019.

Izrada dokumenta „Poželjan razvoj turizma na poluotoku Pelješcu u kontekstu izgradnje Pelješkog mosta“ trebala bi predstavljati prvi korak u sagledavanju neposrednih i posrednih učinaka izgradnje mosta na postojeći/željeni turistički proizvod poluotoka, ali i na izazove na koje bi vlast u svim jedinicama lokalne samouprave Pelješca trebale odgovoriti u kontekstu osiguravanja potrebnih preduvjeta za dugoročno održiv i, od strane svih razvojnih dionika poluotoka, podržavan model turističkog rasta i razvoja.

coasting logos 2

OZNAKE

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem