Ministarstvo turizma osiguralo 25 milijuna kuna za razvoj javne turističke infrastrukture u 2019. godini

Prapratna

Ministarstvo turizma objavilo je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora temeljem Programa razvoja javne turističke infrastrukture u 2019. godini.

Riječ je o sredstvima namijenjenima javnom sektoru i to za uređenje plaža i kupališta, nastavak izgradnje, dogradnju, rekonstrukciju ili adaptaciju te opremanje centara za posjetitelje i interpretacijskih centara, za javnu turističku infrastrukturu u funkciji aktivnog turizma te izradu projektno-tehničke dokumentacije za žičare. Prvi put uključeno je financiranje studija održivosti razvoja turizma i prihvatnog kapaciteta s akcijskim planom te studije upravljanja kvalitetom u turizmu.

Za dodjelu potpora iz Fonda kao predlagatelji projekta mogu se prijaviti Jedinice područne (regionalne) samouprave – županije i Jedinice lokalne samouprave – gradovi i općine. Javni poziv je otvoren do 28. lipnja 2019. godine.

Više informacija dostupno je na stranicama Ministarstva turizma.

OZNAKE

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem