O turizmu i Plavom rastu na četvrtom Godišnjem forumu EUSAIR

eusair

Crnogorsko predsjedništvo EU Strategije za jadransko –jonsku regiju (EUSAIR) objavilo je poziv za registraciju sudionika na 4. Godišnjem forumu EUSAIR koji će se održati 7. i 8. svibnja 2019. u Budvi, Crna Gora.

 

Ovogodišnji Forum pod motom „Integration for the people, development for the region“, glavne teme će imati iz područja turizma i Plavog rasta.

Sudionici će također imati priliku na panelima razgovarati o pitanjima održivog turizma, prometnog i energetskog povezivanja regije, održivog ribarstva u regiji, kvalitete okoliša i prostornog planiranja, kao i o brojnim drugim temama u svezi budućnosti Jadransko –jonske strategije.

Tradicionalno, Forum okuplja značajan broj visokih dužnosnika iz svih zemalja članica Strategije, predstavnike EK kao i predstavnike regionalnih i lokalnih zajednica, privatnog sektora, znanstvene zajednice i civilnog društva.

Prijave za sudjelovanje na forumu je moguće izvršiti preko poveznice.  Isto tako, sve dodatne informacije dostupne su na web stranici strategije.

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.