Objavljen Javni poziv za organizaciju manifestacija koje prezentiraju 'Hrvatski otočni proizvod'

hopfin

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za kandidiranje manifestacija koje u sklopu svog programa prezentiraju proizvode kojima je dodijeljena oznaka „Hrvatski otočni proizvod”.

 

Bespovratna novčana sredstva odobravaju se isključivo za manifestacije koje su održane od 1. studenoga 2018. ili se planiraju održati do 1. studenoga 2019. i koje u sklopu svog programa prezentiraju proizvode kojima je dodijeljena oznaka „Hrvatski otočni proizvod''.

Za korištenje bespovratnih novčanih sredstava može se kandidirati fizička osoba (obrt, obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo) ili pravna osoba (obrt, trgovačko društvo, zadruga, udruga, ustanova, jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave i dr.) sa sjedištem u Republici Hrvatskoj koja je organizator Manifestacije.

Najviši iznos koji se jednom Organizatoru za jednu Manifestaciju može odobriti putem ovog Javnog poziva je 20.000,00 kuna uz uvjet da taj iznos mora obavezno biti manji od ukupnog iznosa troškova organizacije Manifestacije.

Javni poziv je otvoren do 12. srpnja 2019.

Obrasci su dostupni na stranicama Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, a više o pozivu pronađite ovdje.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem