Nagrade za prilagodbu klimatskim promjenama na Mediteranu 2018-2019

rmed adoptation award 2019

Francuska agencija za upravljanje okolišem i energijom (ADEME), uz partnera Uniju za Mediteran, Plana Bleu i Agenciju za održive mediteranske gradove i teritorije (AViTeM), pokreće drugo izdanje "Nagrade za prilagodbu klimatskim promjenama na Mediteranu''.

Cilj natjecanja je promicanje i nagrađivanje primjerenih mjera za prilagodbu klimatskim promjenama i poticanje dionika na Mediteranu da se prilagode klimatskim promjenama.

Ovo natjecanje je namijenjeno organizacijama unutar mediteranskog bazena, a prihvatljivi prijavitelji su lokalna i regionalna samouprava, nacionalna tijela, sveučilišta, civilna društva te privatno-javna partnerstva.

Nagrada se dodjeljuje u tri kategorije: 'Razvoj, infrastruktura i izgradnja', 'Ekosustavi i prirodni resursi' te 'Razvoj i provedbe javnih politika'.

Prijaviti se možete do 20. ožujka 2019. godine, a detaljnije o uvjetima sudjelovanja potražite putem sljedeće poveznice.

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.