Predstavite svoju ideju na Europskom tjednu održive energije

rsz eusew2019

Europski tjedan održive energije (EUSEW) 2019 održat će se od 17. do 21. lipnja 2019. godine. Navedena manifestacija obilježava se diljem Europe s ciljem poticanja i bolje vidljivosti aktivnosti, projekata i događanja koja promiču održivi razvoj i globalne ciljeve održivog razvoja. Ovogodišnja tema EUSEW je "Oblikovanje energetske budućnosti Europe".

Predstavnici regionalne i lokalne samouprave mogu se uključiti u navedenu manifestaciju organiziranjem Networking Village aktivnosti, od 18. do 20. lipnja, u cilju razmjene informacija i stvaranja kontakta za promicanje inovativnih rješenja održive energije. Ovo je prilika za razmjene ideja o različitim europskim politikama i najboljim praksama te mogućnost za postavljanje temelja buduće suradnje.

Networking Village organiziran je u tri segmenta:

Energetski sajam - gdje će sudionici predstaviti svoje aktivnosti s interaktivnim prezentacijama i dinamičnim raspravama

Energetski razgovori – sudionici će imati priliku održati 15-minutne govore na temu inovativnih rješenja i postignuća

Energetski laboratorij – sudionicima će dati priliku za naglašavanje jedinstvenih inovativnih projekata pred publikom i žirijem sastavljen od stručnjaka za energetiku.

Nakon izlaganja, žiri će ponuditi stručne savjete i strategije kako bi se projekti unaprijedil.

Javne i privatne organizacije imaju priliku prijaviti se na ovu jedinstvenu manifestaciju umrežavanja. Suradnici i predavači bit će odabrani od strane Europske komisije, s naglaskom na interaktivnim aktivnostima koje potiču sudjelovanje publike. Prijaviti se možete do 25. ožujka 2019. godine.

Detaljnije informacije potražite putem sljedeće poveznice.

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.